Азбука питної води

Нас учили в школі, що вода це дуже просто - молекули Н2О, рідина без запаху, смаку, кольору.

Основа життя на Землі - вода, основа здоров’я Людини - питна вода. Найцінніше на Землі - це екологічно і інформаційно «чиста», структурно впорядкована. Біологічно активна, природна, біоенергетична - питна вода. Що це таке, що винен або зобов’язаний знати чоловік про питну воду. Щоб відноситися до питної води як до найголовнішого мінералу і джерела свого здоров’я?

Загальна формула питної води складається з 5 основних частин. Вода = Молекули кисню власне (Н2О) + (гази) + (органічні і мінеральні речовини) + (невидима оку життя мікроорганізмів) + (біоенергетика, запис інформації, випромінювальні характеристики).

Якщо у воді убито життя - це вода консервована - це вода з крана. Якщо з води прибрати органічні і мінеральні речовини - це дистилят. А якщо звертати увагу на запис інформації, біоенергетику - те це гомеопатія. Ще Д.И. Менделєєв писав, що хорошою водою для пиття і приготування їжі може вважатися та вода, яка при своїй свіжості, тобто змісту газоподібних речовин повітря, містить органічні і мінеральні речовини в певній незначній кількості.

Критерії якості вод визначені параметрами, що відображають сучасні наукові знання в області природи води. Одним з важливих завдань сьогодні (спираючись на сучасний стан думки) є вироблення характеристик, що визначають фізіологічно повноцінну воду, призначену для пиття і приготування пищи.

Особливо слід підкреслити, що у водному середовищі виявляються патогенні мікроорганізми, які стають, за певних умов. Причиною інфекційних захворювань водного походження. Відомо, що бактеріологічне забруднення є причиною 60% захворювань викликаних водою.

Таким чином, на початку і середині ХХ сторіччя головним завданням була боротьба з так званим «бактеріологічним зараженням». Але природна вода завжди повна життя і всі хімічні реакції значною мірою визначаються хімічними властивостями живої речовини. Вода без життя в природі невідома. Прагнучи убити патогенні мікроорганізми, сучасні технології знезараження води (хлорування, озонування, сріблення і ін.) вбивають і все природне життя у воді. Вживаючи убиту воду і, рятуючись, таким чином, від можливих інфекцій, людство багато в чому (хоч і більш поволі) вбиває і самого себе. В даний час людство знаходиться в петлі водної кризи, яку воно затягує нерозумінням того, що по суті вода і життя у воді неотделіми. Тому в поняття здоров’я води повинні входити сукупність властивостей, що визначають нормальне існування і відтворення гідробіологічних систем і у свою чергу, визначувану ними корисність води для здоров’я людини.

Інші статті


0 Відгуків на “Азбука питної води”


  1. Немає коментарів

Залишити відгук